Event Store Op zoek naar een origineel relatie geschenk om te geven voor vriend of vriendin of leuke unieke aparte verjaardagscadeaus? Event Store
  Event Store overzicht | Cursussen | Feesten | Kadobon |  Bedrijfsuitje / Vergaderen | Uitstapjes sinterklaas / kerstmis | Contact
  Event Store Home
  Bedrijfsuitje
  Cursus Overzicht
  Dineren en Feesten
  Eventbon als origineel kado
  Relatie geschenk
  Vergaderarrangement
  Contact
  
 
  
Quadrijden
  
Jeeprijden
  
Wadlopen
  
Voertuigbeheersing
  
Blokarten / Vliegeren
 
  Anti-slipcursus
  Goedkope uitjes
  Creatief
  Culinair
  Gemotoriseerd
  Ontspanning
  Sportief
  Teambuilding relatie
  Overig vriend en vriendin
 
  E-mail
 

Hoofdpagina Event store  >Een ander leuk origineel relatie cadeau  
   Facebook

De Intratuin kadobon.


Event Store

Intratuin biedt verschillende soorten cadeaubonnen. Op de website van Intratuin zelf wordt de cadeaukaart niet verkocht, maar diverse online verkooppunten bieden de cadeaukaarten van het bedrijf wel aan. Bij het aanschaffen van een Intratuin cadeaubon, kun je hier een saldo op zetten tussen de 5 euro en de 150 euro. Wil je meer dan 150 euro aan cadeaukaarten geven, dan kun je meerdere cadeaubonnen kopen. Wil je minder dan 5 euro uitgeven, dan is dit helaas niet mogelijk.

Intratuin Tuinbon

Intratuin is een tuincentrum met maar liefst 58 winkels in het gehele land. Je kunt bij Intratuin terecht voor het aanschaffen van planten, bloemen en bomen voor in huis of voor in de tuin, maar het bedrijf verkoopt ook verschillende soorten woonaccessoires. En ga je rond de kerstdagen naar Intratuin? Dan vind je een groot aanbod kerstproducten in het assortiment van het tuincentrum.

Intratuin biedt verschillende betaalmogelijkheden aan in de fysieke winkels en in de webwinkels van het bedrijf en één van deze betaalmogelijkheden betreft de Intratuin cadeaukaart. Heb jij een cadeaubon van Intratuin gekregen of wil je een cadeaubon van dit tuincentrum cadeau doen? Lees dan meer over de kadokaart van Intratuin op deze pagina en je weet precies waar je aan toe bent als je deze kaart hebt gekregen of gekocht.

Het aanbod van Intratuin

De cadeaubon van Intratuin kan gebruikt worden om alle producten in het aanbod van de fysieke winkels en de webwinkel aan te schaffen. Wat je precies kunt kopen met jouw cadeaukaart is uiteraard afhankelijk van de waarde van de kaart, maar je kunt in ieder geval uit producten van de volgende productcategorieen kiezen:

  • Buiten: in deze productcategorie vind je producten als planten, accessoires voor de vijver en meubelstukken voor buiten.
  • Binnen: in deze productcategorie vind je producten als woonaccessoires, bloemen en kamerplanten.
  • Dieren: in deze productcategorie vind je producten voor huisdieren als honden, katten, konijnen en cavia s.
  • Koken: in deze productcategorie vind je kookspullen voor binnen en buiten.

Door het grote aanbod van Intratuin, zowel in de winkels als in de online shop van het bedrijf, is er altijd wel een product te vinden dat bij jou past.

Het inleveren van cadeaukaarten bij Intratuin

Heb je een cadeaukaart van Intratuin gekregen? Dan kun je deze cadeaukaart besteden in een van de vestigingen van Intratuin. Het besteden van het saldo op de kadokaart in de webwinkel van Intratuin is helaas (nog) niet mogelijk. Ben je benieuwd welk saldo er op jouw Intratuin cadeaubon staat? Dan kun je dit eenvoudig online controleren met de saldochecker op de website van Intratuin of je kunt een medewerker van de winkel vragen het saldo op de kadokaart te controleren.