Cadeau voor man

Facebook
Cadeautip voor Hem

Wat geef je een man cadeau?
Bij het geven van een cadeau voor hem is het natuurlijk belangrijk om te kijken aan wat voor soort man het cadeau gegeven gaat worden. Want vaak is een cadeau voor een man toch nét wat moeilijker dan voor een vrouw. Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor hem? Kijk dan even hieronder voor wat tips of bekijk de TOP 10 Mannencadeaus. Of ga direct naar alle originele cadeaus.

Cadeau voor hem
Het vinden van een uniek cadeau voor hem is niet altijd makkelijk. Ben je op zoek naar een cadeaukaart, boek of bierpakket?

Een avontuurlijk cadeau voor hem
Cadeau voor de avontuurlijke man
Sowieso is het leuk om een avontuurlijk ingestelde man een doe-cadeau te geven. Zo kun je de actieveling laten grotbiken of een vliegtuig laten besturen. Maar… voor diegene die altijd een grote mond heeft, maar hoogstwaarschijnlijk een klein hartje is het ook erg leuk om hem eens flink te laten zweten wanneer hij uit een vliegtuig moet springen! Durft hij het aan?! Een overzicht van tips voor hem.

Een Bourgondisch cadeau voor man
Cadeau voor de bourgondiër
We kennen ze allemaal wel: de heerlijke levensgenieters! De mannen voor wie het echte leven bestaat uit lekker eten, relaxen en gezelligheid met vrienden. Deze mannen kun je altijd blij maken met een “Bourgondisch cadeau”. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop sigaren maken of een wijnproeverij cadeau geven. Maar een lekker diner in een speciale setting is ook altijd goed! Wat dacht je van een een avondcruise inclusief diner?

Een heerlijke massage voor hem
Cadeau voor de metroman
Een term die met name de laatste jaren opduikt is de “metroman”. Oftewel de man die ook aandacht geeft aan zijn uiterlijk en vaak geïnteresseerd is in kunst en cultuur. Deze man schuwt zeker niet de wellnesscentra en een cadeaubon voor een dagje sauna zal bij deze man zeker in de smaak vallen. Maar ook een heerlijke massage zal goed worden ontvangen!

Cadeaus voor hem in de natuur
Cadeau voor de natuurman
Er op uit trekken in de natuur, alleen of met het gezin… Van de buitenlucht, flora en fauna genieten, is voor heel veel mannen een ontspannende bezigheid. Voor deze mannen zijn er diverse leuke uitstapjes cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart door het prachtige natuurgebied de Biesbosch met de vele vogelsoorten die er te bewonderen zijn. Of een dag in de Appeltern, waar over een gebied van 22 hectare vele tuinen te bekijken zijn; de ene nog mooier dan de andere en voor de ware tuinliefhebber een grote bron van inspiratie. Natuurliefhebbers zullen zeer verrast zijn met deze originele cadeaus!

Meer kado belevenissen voor hem.

rectangle-300x250

Cadeau voor de klusser:
Klus spullen
Klusspullen.nl is de webshop voor de particuliere of zakelijke klusser! Met een eigen voorraad, groot assortiment en scherpe prijzen maken wij het verschil.

Cadeautip voor Hem
Facebook