Communie

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

4 communiecadeaus die àltijd scoren:
Het lente- of communiefeest van je zoon of dochter draait natuurlijk niet om het krijgen van cadeautjes. Maar geef toe, zonder cadeautjes zou het toch niet helemaal hetzelfde zijn. En of het geschenk nu in enveloppe of in een doos zit (of misschien zelfs helemaal niet in een doos past), je kind kijkt er ongetwijfeld nu al reikhalzend naar uit. Weet je niet meteen waar je je zoon of dochter voor zijn of haar communie mee kunt verrassen? Of ben je uitgenodigd op een communiefeest en wil je het feestvarken iets specialers geven dan de traditionele centjes? Ontdek onze cadeautips voor communicanten!

1.     De fiets:
Een heuse dames- of herenfiets is al jarenlang hét cadeau bij uitstek voor plechtige communicanten. Logisch, want volgend jaar beginnen ze aan de middelbare school – en daar hoort uiteraard geen kinderfietsje meer bij. Een overzicht voor alles voor fietsen.

2.     Sportmateriaal:
Laat je budget niet meteen een fiets toe, maar wil je de communicant toch graag een nuttig cadeau geven dat hij of zij nog jaren zal kunnen gebruiken? Weet dan dat sportmateriaal ook goed scoort bij kinderen! Een nieuwe voetbal, tennisracket, basketbalring, … tovert gegarandeerd een glimlach op hun gezicht. Een overzicht met alles voor sporten.

3.     Citytrip:
Plechtige communicanten zijn geen kleine kindjes meer. De meesten onder hen staan te popelen om de wereld te ontdekken en zijn razend benieuwd naar al die verre landen en grote steden waar iedereen het altijd over heeft. Zit er in jouw familie een toerist in spe die binnenkort zijn communie doet? Trakteer hem of haar dan op een citytrip naar Londen, Milaan, Parijs, … Een avontuur om nooit meer te vergeten! Hier vind je een overzicht met citytrips.

4.     Een ritje met…:
Is de communicant avontuurlijk aangelegd en zie je het wel zitten om hem of haar een unieke ervaring cadeau te doen? Regel dan een ballonvaart, een ritje in een zijspan, een helikopter, een zeilboot, … en laat hem of haar indien mogelijk oppikken tijdens het feest. Maar wel eerst even overleggen met de ouders natuurlijk! Een overzicht voor een unieke ervaring om cadeau te doen.
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.