Make up / parfum

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.


Default 10 - 336x280Douglas
Bij Parfumerie Douglas kan je online jouw geuren, verzorging, make-up en meer kopen.

De Groene Drogist voor 100% natuurlijke verzorging

100% Natuurlijke Cosmetica
De Groene Drogist 100% natuurlijke cosmetica. Dierproefvrij en gecertificeerd. Milieuvriendelijk verpakt en door samen te bestellen spaart u het milieu en uw portemonnee ● 100% Ontvangstgemak ● Avondbezorging ● Kies dag&tijd ● 2800 Afhaalpunten ● Extra vroeg ophalen.Banner 300 x 250 beauty daysThe Body Shop

Bij The Body Shop kun je cosmeticaproducten kopen die zijn gemaakt met liefde, zorg en aandacht voor mens, dier en milieu. Zo kun jij er goed uitzien, maar je ook nog eens goed voelen!
The Body Shop staat voor: Diervriendelijkheid: Onze producten en de ingrediënten daarvan worden niet getest op dieren. Daarnaast zijn al onze producten geschikt voor vegetariërs.
Eerlijke handel: Ze kopen diverse natuurlijke ingrediënten en een deel van de accessoires in via hun eigen eerlijke-handelsprogramma Community Fair Trade. Dat betekent voor jou producten van hoge kwaliteit, en voor de leveranciers daarvan de kans om een toekomst op te bouwen.
Zorg voor het milieu: Bij alles wat ze doen houden ze zoveel mogelijk rekening met het milieu. Bijvoorbeeld door zo min mogelijk verpakkingsmateriaal voor hun producten te gebruiken.


Parfum & Cosmetica tot 69% korting

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.