Media

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

De Mediamarkt cadeaucard.
Event Store

Media Markt biedt verschillende soorten cadeaubonnen aan. Je kunt de cadeaubonnen in de fysieke winkels van Media Markt kopen, maar het is ook mogelijk om jouw favoriete cadeaubon van het elektronicaconcern online aan te schaffen. Bij het aanschaffen van een cadeaubon van Media Markt, kun je uit de volgende cadeaubonnen kiezen:

 • De Media Markt cadeaukaart: een cadeaukaart om producten in de fysieke winkels en de webwinkel van MediaMarkt te kopen.
 • De Foto cadeaukaart: de Foto cadeaukaart is hetzelfde als de Media Markt cadeaukaart, maar in dit geval kun je jouw kadokaart stylen met een foto van jouw persoonlijke collectie.
 • De E-voucher: de E-voucher is een cadeaukaart die online verstuurd wordt en direct te besteden is. Heb je op het laatste moment een cadeau voor iemand nodig, dan kun je deze kadokaart bestellen en direct online laten versturen.
 • De Video cadeaukaart: de Video cadeaukaart lijkt op de Foto cadeaukaart van Media Markt, maar in dit geval kun je een persoonlijke video aan de kaart toevoegen om het cadeau wat persoonlijker te maken.

Welke cadeaukaart je ook kiest: bij het bestellen van een cadeaubon van Media Markt kun je een saldo tussen de 10 euro en de 150 euro op de cadeaubon zetten. Is het maximale saldo van 150 euro niet genoeg? Dan kun je ook meerdere cadeaukaarten kopen en op deze manier het totale saldo van de cadeaukaarten samen verhogen.

Over MediaMarkt.nl

Media Markt is een elektronicaconcern met een groot aantal winkels in het gehele land en een populaire webwinkel. Het bedrijf is voornamelijk groot geworden door het grote aanbod van de winkel en de aantrekkelijke prijzen die het elektronicaconcern hanteert, waardoor Media Markt vaak goedkoper is dan vergelijkbare winkels met elektronica. Om je een duidelijk beeld te geven van het aanbod van de populaire winkel, lees je in onderstaande alinea welke producten Media Markt in de fysieke winkels en in de webwinkel aanbiedt. Na deze alinea wordt kort beschreven welke cadeaubonnen Media Markt aanbiedt en hoe je deze cadeaubonnen kunt inleveren. Heb je een cadeaubon van Media Markt gekregen, dan weet je na het lezen van deze pagina precies waar je deze cadeaubon aan uit kunt geven en hoe je dit kunt doen bij het elektronicaconcern.

Het aanbod van Media Markt
Zowel in de winkels als in de webwinkel van MediaMarkt vind je een groot aantal producten. Om de producten in het aanbod van Media Markt overzichtelijk te presenteren, zijn de producten onderverdeeld in verschillende productcategorieen. De productcategorieen die je bij Media Markt tegenkomt, zijn de volgende:

 • Beeld & geluid.
 • Computer.
 • Foto & video.
 • Telecom & navigatie.
 • Huishouden.
 • Keuken.
 • Verzorging.
 • Gaming, film & muziek.

En zoek je interessante aanbiedingen in de webwinkel van Media Markt, dan kun je naar de productcategorie aanbiedingen navigeren en hier de laatste aanbiedingen van het elektronicaconcern bekijken.

Het inleveren van cadeaubonnen bij Media Markt

De cadeaubonnen van Media Markt zijn zowel online te besteden als in de winkels van het elektronicaconcern. Daarnaast kun je zelf kiezen of je de kadokaart in 1 keer uitgeeft, of liever in delen besteedt. Omdat de cadeaubonnen geen einddatum hebben, kun je de bonnen zo lang bewaren als jij wil.

Bestel de Mediamarkt giftcard

High Service, Low Pricing!
BCC biedt naast een laagste prijs garantie ook de hoogst mogelijke service. Hierdoor bent u er zeker van dat u én de laagste prijs betaald voor uw elektronica én dat u er zorgeloos van kunt genieten!

Alternate
ALTERNATE, alternate.nl, webshop, online kopen, computer, elektronica, notebook, PCs, SSD, tablet, telefonie, gaming, software, gereedschap, huishoud, dagaanbieding,…

Op=opruiming

Paradigit.nl heeft de beste DEALS
Paradigit is 10 jaar op rij uitgeroepen tot beste computerspeciaalzaak. Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis.

25% korting JBL.nl outlet
Nu tot 25% korting op de JBL outlet refurbished producten.

Onderdelenwinkel
Witgoed onderdelen en accessoires direct online bestellen. ✔ Voor 23:59u besteld is morgen in huis ✔ Veilig achteraf betalen ✔ 10.000.000+ onderdelen

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.